skip to Main Content
Het Team

Het Team

Wij zijn BodyGraph gestart omdat we geloven dat mensen veel meer met hun lichaam kunnen doen dan ze weten. De huidige slimme wearables laten je cijfers zien, maar de vertaling van nummer naar betekenis moet je zelf maken. Met ons slimme shirt kunnen we u betrouwbare en toepasbare adviezen geven over uw gezondheid en welzijn in plaats van alleen een nummer. Het slimme shirt wordt een platform met oneindig verschillende toepassingen. Onze eerste toepassing is de fietssport. Vanaf hier kunnen we naar andere sporten en verschillende sectoren groeien. In tien jaar willen we de wereldleider zijn in slimme textieltechnologie, waar ons slimme shirt u helpt in uw dagelijks leven door advies te geven dat zich voortdurend aanpast aan uw unieke levensstijl.

Smart Wearable Shirt
BodyGraph
Pim Luijten

Pim Luijten

Pim zijn kracht ligt in het verbinden van de juiste mensen om geweldige dingen samen gedaan te krijgen. “Als je het beste uit mensen kunt halen en die sterke punten kunt combineren, is niets onmogelijk.” Wanneer iets zijn aandacht trekt, graaft hij er helemaal in, totdat hij er alles van weet. Hij ontving een B.S. in commercieel management van de Zuyd University Business School. Pim is gefascineerd door menselijke prestaties en is altijd op zoek om beter te presteren!
BodyGraph
Joris Janssen

Joris Janssen

Chief Executive Officer

Joris’ passie is het ontwikkelen van productervaringen waar mensen van houden. Hij gelooft dat er geweldige oplossingen bestaan voor lastige problemen en dat geavanceerde technologie gemakkelijk te gebruiken moet zijn. “Problemen maken is eenvoudig. We doen het de hele tijd. Het vinden van oplossingen, oplossingen die lang meegaan en goede resultaten opleveren, vereist lef en zorg. “Joris ontving een BSc in Biometrics van de Hogeschool Zuyd. Tijdens zijn vrije tijd doet hij aan CrossFit, hardlopen of hangt hij rond met zijn vrienden.

Zie LinkedIn

BodyGraph
Alexander Kievits

Alexander Kievits

Chief Technical Officer

Alexander begon zijn carrière in de wereld van ICT en programmeren, maar vond een passie en een thuis in consumenten- en medische technologie, verlegde grenzen en ontwikkelde innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Voorafgaand aan BodyGraph was Alexander de softwareontwerper bij UbuTech. Hij ontving zijn BSc. in Biometrics van Zuyd University of Applied Sciences. Zijn vrije tijd bestaat meestal uit wandelen en het omhelzen van de wonderen van nieuwe technische innovaties en cryptocurrencies

Zie LinkedIn

Partners

Partners

Samen met onze partners willen we mensen in staat stellen te genieten van een nieuw soort smart wearable. Om dit mogelijk te maken werken we samen met technische universiteiten en verschillende gezondheidstechnologiebedrijven om het beste uit de huidige technologieën te halen. Als u geïnteresseerd bent in een partnerschap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken er naar uit om met u te praten.

Back To Top