skip to Main Content
Het Team

Het Team

De slimme wearables van nu tonen cijfers zonder context. De interpretatie wordt aan u overgelaten. Wij zijn BodyGraph gestart omdat we geloven dat er behoefte is aan concrete en toepasbare adviezen, die bovendien nauwkeuriger zijn. Het slimme shirt heeft straks oneindige toepassingen. Momenteel richten we ons met name op de wielersport. Vanuit daar zullen we naar andere sporten en sectoren groeien. Het doel is binnen tien jaar de wereldleider van de slimme textieltechnologie te zijn, waarin smart wearables zoals ons shirt u kunnen bijstaan met concreet advies dat is afgestemd op uw dagelijkse leven en uw unieke levensstijl. Wij geloven dat mensen meer met hun lichaam kunnen doen dan ze weten, en BodyGraph helpt ze dat te ontdekken.

Smart Wearable Shirt
BodyGraph
Pim Luijten

Pim Luijten

BodyGraph
Joris Janssen

Joris Janssen

Chief Executive Officer

Joris’ passie is het ontwikkelen van productervaringen waar mensen van houden. Hij gelooft dat geavanceerde technologie gemakkelijk te gebruiken moet zijn, en dat er voor elk probleem een oplossing is. “Problemen maken is eenvoudig. We doen het de hele tijd. Het vinden van oplossingen, oplossingen die lang meegaan en goede resultaten opleveren, vereist lef en zorg.” Joris ontving een BSc in Biometrics van de Hogeschool Zuyd. Zijn hobby’s zijn CrossFit en hardlopen.

Zie LinkedIn

BodyGraph
Alexander Kievits

Alexander Kievits

Chief Technical Officer

Alexander begon zijn carrière in de wereld van ICT en programmeren, maar vond een passie en een thuis in medische en consumententechnologie. Daar verlegde hij grenzen en ontwikkelde innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Voordat hij het BodyGraph-team kwam versterken, was Alexander de softwareontwerper bij UbuTech. Hij ontving zijn BSc. in Biometrics van Zuyd University of Applied Sciences. In zijn vrije tijd wandelt hij graag, en verdiept hij in de wonderen van nieuwe technische innovaties en cryptocurrencies.

Zie LinkedIn

Advisory Board

BodyGraph komt enkele malen per jaar bij elkaar met zijn Advisory Board, een onmiskenbare factor in ons succes! Ons Advisory Board bestaat uit senior managers van de digitale wereld die Bodygraph ondersteunen met intellectueel en strategisch advies. Ons Advisory Board is onze bron van inspiratie en helpt ons onze ontwikkelingsdoelen te behalen!

Leo Smit
Business Development
LinkedIn
Jacky Voncken
Managment and Leadership Coach
Roy Lenders
AI Specialist
LinkedIn
Back To Top