skip to Main Content
BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph is een startend bedrijf dat zich wil specialiseren in de vertaling van lichaamssignalen naar een betekenis.

Ons bio-engineered platform biedt zes verschillende sensoren voor een breed scala aan verschillende toepassingen. BodyGraph is momenteel bezig met de ontwikkeling van haar eerste product: een slimme wearable die bestaat uit een shirt waarin slim textiel wordt gebruikt om verschillende sensoren in het textiel te integreren. Ons Smart Wearable-shirt is ontworpen om de ademhaling, hartactiviteit, lichaamsbeweging, lichaamstemperatuur en huidgeleiding te meten. Verder wordt het vochtverlies gemeten dat atleten in staat stelt om hun vochtniveau in realtime te optimaliseren.

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Taking Smart Wearables To The Next Level!

Taking smart wearables to the next level!

Mensen willen meer en meer weten over hun gezondheid en welzijn. Met alle verschillende slimme wearables is het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit tevoren, maar deze slimme wearables zijn niet gepersonaliseerd genoeg om precieze feedback te geven voor uw lichaam.

BodyGraph wil slimme wearables naar het volgende niveau brengen met behulp van deep learning-algoritmen en slim textiel. Dit stelt ons in staat om de complexe metingen op twee verschillende manieren te verwerken. De directe manier is wat de huidige wearables al doen. Wij gaan nog een stap verder door de gebruiker niet enkel cijfers, maar een nuttig advies te geven.

Deep Learning Algorithms
De anonieme gegevens van alle productgebruikers worden naar onze speciaal ontwikkelde cloud-service verzonden. Met behulp van machine learning kunnen correlaties tussen signalen worden gemaakt, die nieuwe gepersonaliseerde inzichten zullen geven. Deze inzichten worden weer getoond aan de gebruiker. Op deze manier zal het shirt leren van de gebruiker en zal het advies overuren steeds nauwkeuriger en persoonlijker zijn.

contacteer ons
BodyGraph Smart Shirt

BodyGraph Smart Shirt

BodyGraph ontwikkelt een slim draagbaar shirt, dat nauwkeurige metingen zal geven en deze om een advies zal vertalen. Het slimme shirt zal uiteindelijk een platform worden waar de toepassingen eindeloos zullen zijn.

Een ander probleem dat BodyGraph wil oplossen, is de onjuiste en onbetrouwbare manier waarop smart wearables tegenwoordig hun gegevens verzamelen. Huidige slimme wearables meten slechts één of twee signalen en deze metingen vinden meestal plaats aan de pols. Dit veroorzaakt metingen die minder betrouwbaar en precies zijn.

Omdat we zes verschillende signalen op het bovenlichaam meten in combinatie met kunstmatige intelligentie, kunnen we complexere verbindingen maken tussen de signalen. Dit resulteert in meer informatie die kan worden vertaald in persoonlijk advies. Verder kan ons slim overhemd onder normale kleding worden gedragen, zodat je het niet kunt zien of voelen.

zie producten
Social Media

Social media

Blijf op de hoogte van onze vooruitgang en volg ons op Social Media.
Hier vindt u het laatste nieuws en informatie over onze ontwikkeling en het bedrijf.

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u niets mist.

volg ons op LinkedIn
Back To Top