skip to Main Content

BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph heeft als doel data van lichaamssignalen om te zetten in concreet, gepersonaliseerd advies.

We kennen ze allemaal: de smartphone – inmiddels niet meer weg te denken, wie heeft er nog een mobiel waarmee je alleen kunt bellen of sms’en? – en de smartwatch, ook al aardig ingeburgerd. Het smartshirt is de nieuwste toevoeging op het gebied van ‘smart wearables’ – de internationale benaming van slimme, draagbare apparaten die meetgegevens doorgeven. Maar dit is waar BodyGraph het verschil gaat maken. BodyGraph vertaalt deze data namelijk naar real-time gezondheidsadvies, want getallen op zich zeggen niet zoveel.

BodyGraph Textile Coach
Taking Smart Wearables To The Next Level!

Taking smart wearables to the next level!

Gezondheid is hot. Mensen willen steeds meer inzicht in hun gezondheid. De huidige generatie slimme wearables maakt dat mogelijk, en voorziet de gebruiker van een hoop data. Maar die moet zelf geïnterpreteerd worden. Wat deze slimme wearables namelijk nog niet doen, is real-time feedback geven die precies is afgestemd op uw lichaam en situatie.

Hoe werkt het?

In het smartshirt zijn slimme sensoren in het textiel geweven om 6 belangrijke lichaamsfuncties te meten. Het gaat dus veel verder dan alleen het meten van je hartslag! Uiteraard zit er ook een GPS-functie in zodat je altijd weet waar je bent. Echt ‘smart’ wordt het omdat algoritmes en Kunstmatige Intelligentie worden ingezet om jou bruikbare feedback over je prestaties te geven. Feedback die jou helpt om gezond te blijven. Die je tips geeft wat je moet doen. Of die je waarschuwt als je juist moet stoppen. Een personal coach als het ware!

Wat meet het smartshirt precies?

Het smartshirt meet middels innovatieve technologie voortdurend je ademhaling, hartslag, inspanningsniveau, lichaamstemperatuur en vochtbalans.
Voor meer informatie en mogelijkheden van ons smartshirt kijk op onze projectenpagina.

Geïnteresseerd? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Social Media

Social media

Blijf op de hoogte van onze vooruitgang en volg ons op Social Media.
Hier vindt u het laatste nieuws en informatie over onze ontwikkeling en het bedrijf.

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u niets mist.

volg ons op LinkedIn
BodyGraph LinkedIn
Back To Top