skip to Main Content
BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph Smart Shirts - Taking Smart Wearables To The Next Level!

BodyGraph heeft als doel data van lichaamssignalen om te zetten in concreet, gepersonaliseerd advies.

BodyGraph specialiseert zich in smart wearables – u wel bekend van bijvoorbeeld horloges die uw sportprestaties bijhouden. Maar BodyGraph gaat een stap verder. Niet alleen krijgt u door middel van slimme sensoren meer gegevens, maar ook de interpretatie daarvan. Zo krijgt u persoonlijk advies over uw gezondheid en performance. Momenteel werkt BodyGraph aan een Smart Textile shirt, dat u door middel van sensoren real-time feedback geeft over uw health en performance. Het smart shirt meet de ademhaling, hartslag, lichaamsbeweging, lichaamstemperatuur, huidgeleiding en vochtverlies. Het doel is de data om te zetten in voor u concreet persoonlijk advies.

Taking smart wearables to the next level: taking your performance to the next level!

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

BodyGraph Textile Coach
Taking Smart Wearables To The Next Level!

Taking smart wearables to the next level!

Gezondheid is hot. Mensen willen steeds meer inzicht in hun gezondheid. De huidige generatie slimme wearables maakt dat mogelijk, en voorziet de gebruiker van een hoop data. Maar die moet zelf geïnterpreteerd worden. Wat deze slimme wearables namelijk nog niet doen, is real-time feedback geven die precies is afgestemd op uw lichaam en situatie.

BodyGraph wil daar verandering in brengen door gebruik te maken van smart textiles en deep learning-algoritmen. Daarmee wordt meer data verzameld, en kunnen de gegevens die verzameld worden op twee verschillende manieren verwerkt worden. Natuurlijk is er de directe manier, die u gewend bent van de huidige smart wearables: de harde cijfers. BodyGraph voegt echter nog een laag toe en brengt de slimme wearables naar een hoger niveau: nuttig advies, op uw persoonlijke situatie afgestemd

Deep Learning Algorithms

Het slimme shirt van BodyGraph verstuurd de gegevens van alle productgebruikers anoniem naar de speciaal ontwikkelde cloud-service. Daar worden verbanden gelegd tussen de gegevens, wat tot nieuwe gepersonaliseerde inzichten voor de gebruiker zal leiden. De smart wearable van BodyGraph leert op deze manier van de gebruiker. Het resultaat is een steeds nauwkeuriger en persoonlijker advies.

contacteer ons
Smart Wearable
BodyGraph Smart Shirt

BodyGraph Smart Shirt

BodyGraph Smart Shirt: nauwkeurige meting voor health&performance

Naast het interpreteren van data en de vertaling ervan in een voor de gebruiker nuttig advies, is BodyGraph erop gericht de metingen nauwkeuriger te maken. De huidige smart wearables meten namelijk maar één of twee signalen, zoals hartslag en beweging, en dat meestal aan de pols. Dat kan beter.

Zoals het slim draagbaar shirt, dat BodyGraph momenteel ontwikkelt. Het smart shirt meet maar liefst zes verschillende signalen op het bovenlichaam, en verwerkt die door middel van kunstmatige intelligentie. Op die manier kan BodyGraph complexere verbanden tussen de verzamelde data leggen. Daardoor komt er veel meer informatie beschikbaar, die bovendien vertaald kan worden in persoonlijk advies. Het slimme shirt wordt daarmee een platform met oneindige toepassingen. Ook slim: het shirt kan onopvallend onder de normale kleding gedragen worden.

zie producten
Social Media

Social media

Blijf op de hoogte van onze vooruitgang en volg ons op Social Media.
Hier vindt u het laatste nieuws en informatie over onze ontwikkeling en het bedrijf.

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u niets mist.

volg ons op LinkedIn
BodyGraph LinkedIn
Back To Top