skip to Main Content
Hero Movie Rabobank

Hero Movie Rabobank

“In een kelder in hartje Heythuysen is BodyGraph gevestigd. Deze innovatieve start up ontwikkelt wearables waarmee je tegelijkertijd zes lichaamssignalen meet. Wielerploeg Sunweb is zéér geïnteresseerd!”

Hero Movie

In samenwerking met Rabobank Peel Maas en Leudal is de ‘hero’ video tot stand gekomen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er met een script gewerkt om het verhaal duidelijk over te laten komen. Met behulp van een climelimeameraploeg en een fanatiek wielrenner uit de omgeving zijn er mooie beelden gemaakt over het product ‘The Textile Coach’ en over de samenwerking met de Rabobank. Het eindresultaat is tot stand gekomen door middel van dronebeelden, een go-pro en nieuwe apparatuur met sensortechniek om close-up beelden te maken. Deze video maakt het verhaal van BodyGraph duidelijk voor iedereen!

Achtergestelde Innovatie Lening

De Rabobank geeft startende ondernemers de kans om de achtergestelde innovatie lening aan te vragen voor de opstart van de bv. Deze financieringsvorm is gericht op starters die mikken op innovatie en ontwikkeling binnen vier thema’s. BodyGraph viel binnen het thema vitability, ofwel een bijdrage leveren aan duurzame oplossingen binnen de zorgsector als medical tech. Hiervoor heeft de Rabobank de achtergestelde innovatie lening toegekend. Ondanks dat onze eerste markt de wielermarkt is, zijn er tal van mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren binnen de zorgsector, en daar wilt BodyGraph naartoe!

Samenwerking

Door deze samenwerking is het voor BodyGraph mogelijk geworden om het slimme shirt verder door te ontwikkelen. Momenteel worden de eerste prototypes gemaakt, die naar verwachting in Q2/Q3 2020 getest kunnen worden. In samenwerking met de wielrenners en coaches/data-analisten van Team Sunweb zal deze testfase uitgevoerd worden. In samenwerking met LIME wordt er gekeken naar de zorgsector. Het doel van BodyGraph is om de mensen die zorg nodig hebben of verlenen te kunnen ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten.

Back To Top