skip to Main Content

Diensten

BodyGraph houdt van agile werken. In korte sprints brengen we een idee naar een Proof of Concept (PoC). Dit werken we vervolgens met onze partners en de klant uit naar prototypes en modellen. Een haalbaarheidsstudie is een vast onderdeel van ons proces.

Klantgericht en specifiek

Naast de ontwikkeling en productie van de eigen BodyGraph productlijn, werkt BodyGraph ook graag in opdracht van een specifieke klant. Hierin worden de wensen van de klant 1-op-1 vertaald naar een product met aantallen en bijbehorende servicelevels. Neem contact op voor meer informatie.

Toepassingen

De app waarin de feedback wordt gegeven kan zowel op Android, iOS of een cloud-server draaien. Hiervoor is een 4G, Bluetooth of wifi verbinding nodig. De smart wearables zijn verbonden via smart bluetooth (BLE). Soms kan een standalone functie nodig zijn.

Customisation

BodyGraph kan een product en de bijbehorende app op verzoek toespitsen op een specifiek merk of doelgroep. Neem contact op voor meer informatie.

B2B

De slimme sensors die BodyGraph in het textiel van haar smartshirts verwerkt, kunnen ook op andere manieren worden ingezet. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. BodyGraph heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling en toepassing van de sensors, alsmede met de vertaling van de data die de sensors genereren. Denk je dat ‘smart sensoring’ ook voor jou of jouw (werk)omgeving meerwaarde heeft, neem dan vrijblijvend contact op met BodyGraph over consultancy.

Back To Top